A 2018-as matchFRAME konferenciáról

A matchFRAME ötlete abból indult, hogy egy sikeres projekthez, úgy egy jó ötletre, mint praktikai tudásra is szükség van, ám nem minden filmes van ezeknek birtokában. Úgy gondoltuk, hogy egy konferencia lenne a legmegfelelőbb hely arra, hogy az érdeklődőket és a szakembereket összehozzuk. Egy intenzív, 3-napos előadás, bemutató és workshop-lehetőséget kínáló rendezvénnyé vált a matchFRAME első kiadása. Minden filmest várunk az eseményre, aki szeretné fejleszteni a látásmódját, új ötletekre tenne szert és nemzetközileg elismert filmesektől tanulna valós helyzetekben, szemtől-szembe megbeszélve a problémákat. Sok év tapasztalattal rendelkező filmesek osztják meg az évek során összegyűjtött tapasztalataikat a dokumentarista filmkészítés, esküvői- és eseményfilmezés, mikroköltségvetésű filmkészítés és digitális utómunka területén.

 
 
 

Előadók

Philip Bloom

Studinger András

Stuart McBratney

Nick Driftwood

Alexandru Ciocan

 
 

Program

 

Jegyek

Két típusú jegy érhető el:

 

Alap konferenciajegy

200 EUR

Ez feljogosít a konferencia minden előadásán, mesterkurzusán, bemutatóján és workshoponvaló részvételre, kivételt képez a 2-napos Philip Bloom Story Telling Workshop, melyet nem tartalmazza.

Magában foglal 3 nap ebédet és vacsorát is.

 

Philip Bloom Workshop jegy

400 EUR

Ez feljogosít a konferencia minden előadásán, mesterkurzusán, bemutatóján és workshopon való részvételre, valamint a 2-napos Philip Bloom Story Telling Workshopra is (ezen 25 személy vehet részt, amely korlát elérése után ez a jegykategória nem lesz elérhető).

Magában foglal 3 nap ebédet és vacsorát is.